Om Focus Portservice

”Altid med god, nærværende service og produkter af den højeste kvalitet til den bedste pris” 

Velkommen til Focus Portservice

Focus Portservice er en virksomhed med lokal nærhed der gør sig i salg, service og reparationer af alt indenfor porte. Hvad enten der er tale om industriporte, garageporte, hurtigporte, brandporte, branddøre, ramper, sluser, gitterlåger m.m. så har vi ekspertisen. Vi har mange års erfaring inden for såvel de simple som de mere komplicerede opgaver, hvilket betyder at vi udfører solidt og grundigt håndværk.

Focus Portservice blev stiftet i 2008 af Jens Arne Kure og Tonny Kristensen og har siden gennemgået en positiv udvikling. Vores kundekreds er vokset og i takt med dette er der også blevet ansat flere samtidig med at vores portefølje af produkter og ydelser er blevet udvidet. Allerede fra starten af var der ambitioner om at virksomheden skulle vækste, og siden er det kun gået én vej – frem, dette takket være vores altid tilfredse kunder.

Som virksomhed tager Focus Portservice ikke bare ansvar for det arbejde vi udfører, men også socialt og i samfundet generelt. Vi støtter lokale organisationer i form af sports- og idrætsforeninger og bidrager også til velgørenhed.

I Focus Portservice er vi stolte af vores koncept, af det vi gør og af vores virksomhed. Vi er en virksomhed der værner om sit stærke renommé, hvilket vores professionelle portservice, konkurrencedygtige priser og høje kvalitet ligger til grund for. Hos Focus Portservice er kunden og kvaliteten i fokus, fordi vi ved at kvalitet og gode priser godt kan fungere sammen. Så hvad enten der er tale om akutte opgaver eller service eftersyn så går vi aldrig på kompromis med hverken kvalitet, håndværk eller kundeservice.

Så når du ønsker resultater i topklasse, god og hurtig service til skarpe priser, er Focus Portservice det oplagte valg for dig!

Bliv ringet op

Udfyld formularen og bliv ringet op af en af vores serviceleverandører

Vi har Københavns bedste portservice priser og går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi gør hvad vi kan for at levere den bedste portservice og opfylde kundernes behov. Det er portservice i verdensklasse.

Kontakt os